Veeco RT 1

Familia vehiculelor electrice a primit încă un membru. Acesta vine din Portugalia, se numeşte Veeco RT 1 şi va debuta pe piaţă la jumătatea anului viitor. Veeco RT 1 este un vehicul electric cu ambiţii sportive, prezentată atât de siluetă, cât şi de performanţele cu care se mândresc portughezii. În ciuda aspectului neobişnuit, modelul poate fi condus legal pe toate drumurile din Uniunea Europeană.
Veeco RT 1 este echipat cu un motor de 107 CP cuplat unui acumulator LifePO4 de 16 kWh. Modelul poate să atingă o viteză maximă de 160 km/h şi livrează un cuplu maxim de 450 Nm încă de la prima rotaţie. Acceleraţia 0-100 km/h este realizată în opt secunde, valoare comparabilă cu cea a unui hot-hatch modern.
Exemplarul din imagini urmează să primească o serie de îmbunătăţiri înainte de a intra în producţie, cei de la Veeco anunţând o lansare pentru vara anului curent, dar nu sunt aşteptate schimbări majore de design. Proiectul Veeco, cel care a creat modelul RT 1, este rezultatul unui parteneriat între VE-Fabricação de Veículos de Tracção Eléctrica, LDA şi Institutul Superior de Inginerie din Lisabona, cofinanţat de QREN.

SURSA: AUTOMARKET

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 25 de abonați.

RSS Abonare

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.