Mercedes Benz ML

Noul Mercedes Benz ML – toate informaţiile cu a treia generaţie Mercedes ML

Primele imagini şi informaţii cu noul Mercedes Benz ML au apărut. Deocamdată, iată imaginile versiunii dedicate pieţei americane, urmând ca, la Salonul Auto Frankfurt 2011, a treia generaţie Mercedes Benz ML să fie lansată şi pe piaţa europeană.

Dimensional, noul Mercedes Benz ML nu a crescut deloc mult: lungimea e mai mare cu 24 mm, fiind acum de 4.804 mm, lăţimea ajunge la 1.926 mm (cu 16 mm mai mult), iar înălţimea scade cu 19 mm, fiind de 1.796 mm. În schimb, ampatamentul noului ML rămâne la aceeaşi valoare: 2.915 mm.
Farurile nu mai sunt aşa masive, având şi o formă mai puţin rectangulară, designul lor amintind întrucâtva de monovolumul compact B-Class. Lucru valabil şi pentru stopuri, care acum sunt orizontale şi se întind destul de mult pe laterale.
În schimb, a fost păstrată profilarea celui de-al treilea geam lateral, care pare să fie în continuarea lunetei, datorită ascunderii montanţilor spate. Din lateral, se mai poate observa că linia mediană nu mai este aşa de ascendentă ca la ML-ul actual, atât linia geamurilor, cât şi muchia inferioară de pe portiere fiind acum orizontale.
În interior, se observă aceeaşi trecere la un stil mai sobru, principala modificare fiind forma gurilor de aerisire, care nu mai sunt circulare, ci rectangulare, cele de pe consola centrală încadrând un display mai mare şi mai lizibil.
În partea centrală regăsim un bloc de comenzi multimedia, similar cu cel de la berlina Mercedes Benz E-Class, în timp ce grupul de comenzi pentru aerul condiţionat păstrează aproape acelaşi layout şi aspect ca la precedenta generaţie ML. Per total, habitaclul are un aer familiar, însă nota de lux este mult mai pregnantă.

SURSA: PROMOTOR

 

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 22 de urmăritori

RSS Abonare

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: