Mercedes G63 AMG

Mercedes-Benz a prezentat primele imagini şi informaţii ale versiunii de performanţă ale lui G-Klasse. Vorbim de G63 AMG, înlocuitorul celebrului G55 AMG, model echipat cu un V8 bi-turbo de 5.5 litri, 544 CP şi 760 Nm. Modelul va fi pus la vânzare începând cu luna august a anului curent şi va fi asamblat în continuare la fabrica Magna Steyr din Austria. Cei de la Mercedes-Benz au prezentat şi primele imagini ale lui G500, cea mai puternică motorizare aspirată oferită pe G-Klasse.
În comparaţie cu versiunea standard a lui G-Klasse facelift, G63 AMG are o parte frontală cu un aspect mai agresiv, un set de jante din aliaj cu un design diferit, un set de praguri laterale şi aripi umflate. G63 AMG are şi un set de evacuări laterale, amplasate în pragurile laterale. În lista de dotări standard a acestui model găsim sistem de asistenţă la punctele oarbe, sistem de asistenţă la parcare, cruise control adaptiv, sistem de control al stabilităţii revizuit, hill holder şi funcţie de stabilizare a vehiculului tractat.
Pe piaţa din Germania, noul Mercedes-Benz G63 AMG pleacă de la 137.504 euro. Fratele său mai mare, G65 AMG, are un preţ de pornire de 264.180 euro pe piaţa din Germania. Între timp, un Mercedes-Benz G500 pleacă de la 99.948 euro, iar G500 Cabriolet pleacă de la 100.900 euro. Cel mai ieftin G-Klasse, G 350 BlueTEC, pleacă de la 85.311 euro în Germania.

SURSA: AUTOMARKET

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 22 de urmăritori

RSS Abonare

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: